God Jul och Gott Nytt År

Jag vill passa på att önska en riktigt god julhelg och hoppas att ni tar väl hand om er själva och varandra. Osökt leder detta in på att jag härmed vill sända en särskild julönskning till några grupper som jag känner lite extra för i dessa dagar. Alltså ett extra stort supergodjul till:
* Alla de kollegor inom vårdkedjan vilka dagligen gör sitt yttersta för att värna sina patienters hälsa och välmående.
* Alla patienter jag träffat genom åren och som är anledningen till att mitt arbete är så givande, intressant, utvecklande och rent utsagt roligt. Ni ger mig dagligen mängder av tänkvärda intryck och får mig att vilja utvecklas som person och vårdgivare.
* Min familj, bara för att ni är bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *